omdat het kan! de duurzame werkplaats
 
koffie espresso lungo/americano cappucino latte macchiato thee tea by numbers verse gemberthee fris wostok kefir sap appelsap wortel-gembersap smoothie van de dag ontbijt boekweitpannenkoek met cashewroom, walnoot, blauwe bessen en dadelstroop overnight oats met seizoensfruit lunch seizoenssoep met desembrood klein groot b’s beet burger seizoenssalade klein groot  1,50 2,00 3,00 3,50 2,50 2,50 2,50 2,00 2,50 3,00 3,00  5,50 5,50 4,50 6,50 8,50 4,50 6,50
wie wat waar
  BBB werkt samen met RECHTSTREEX bouwt aan een nieuwe voedselketen waarin je weer weet waar je eten vandaan komt en hoe het gemaakt is. Boeren en makers krijgen een eerlijke prijs. Jeroen Bakt Brood Jeroen bakt langgerezen desembrood op basis van biologische melen.Het brood heeft een volle, ‘ouderwetse’ smaak en een ongelijkmatig kruim, met her en der grote luchtbellen. Ugly Food Rescuers Club Deze community van Rotterdamse foodpreneurs krijgt regelmatig toegang tot een reststroom biologische groenten en/of fruit, om te verwerken tot vers voedsel of verduurzaamde voedselproducten.